Gustavo Vagenin ofertă de top de la Tianjin Tianhai 

 

Gustavo Vagenin, fostul atacant al Universității Craiova, a primit o ofertă de tip de la Tianjin Tianhai, formație care evoluează în prima ligă din China. Brazilianul care a fost vândut de formația din Bănie cu 800.000 de euro la Liaoning FC în vara anului 2018 a impresionat în Liga 2 chineză și poate prinde transferul vieții.
 
Conform telekomsport.ro, Tianjin Tianhai, formație care ocupă locul 15 în clasamentul primei ligi din China, le-a oferit celor de la Liaoning FC nu mai puțin de 5 milioane de euro în schimbul transferului fotbalistului în vârstă de 27 de ani, iar mutarea ar urma să aibă loc în perioada de mercato din iarnă.
 
Brazilianul Gustavo Vagenin a reușit să se impună în primul 11 al formației Liaoning FC rapid și a bifat deja 37 de meciuri, a dat 11 goluri și a oferit 9 pase decisive pentru gruparea din Liga 2. Astfel, oficialii de la Tianjin Tianhai vor să ofere 5 milioane de euro pentru el, în două tranșe. În cazul în care transferul se va concretiza, atunci Gustavo ar urma să fie coechipier cu alți doi brazilieni: Renatinho (împrumutat de la Guangzhou RF) și Leonardo (fostul jucător de la AEK Atena).
 
Cotat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro, Gustavo Vagenin a început fotbalul la GO Audax, echipă din Brazilia, iar în Europa a jucat pentru prima dată la Salreno. În vara anului 2014 a făcut poasul către Novara, iar apoi a mai evoluat pentru Lecce și ACR Messina înainte să ajungă la Universitatea Craiova.

 
  百度搜索:Gustavo Vagenin ofertă de top de la Tianjin Tianhai  
  360搜索:Gustavo Vagenin ofertă de top de la Tianjin Tianhai  
  搜狗搜索:Gustavo Vagenin ofertă de top de la Tianjin Tianhai